Restaurant Waters of the World

In het restaurant Waters of the World (voorzien van airconditioning) kunt u niet alleen terecht voor al uw culinaire wensen, hier vindt u tevens de unieke waterverzameling 'Waters of the World'. Dit restaurant staat garant voor optimaal genieten in een bijzondere ambiance! En heeft u speciale (dieet-) wensen? Laat ons dit dan weten, wij zullen ons uiterste best doen om hieraan te voldoen. Naast een menu- en wijnkaart presenteren wij u een speciale waterkaart.

Bent u hotelgast in Fontana Resort Bad Nieuweschans? Dan kunt u 's ochtends van het ontbijtbuffet genieten in restaurant 'Waters of the World'. Ook de lunch kunt u nuttigen in het restaurant (kleding is vereist). Heeft u een arrangement inclusief diner? Dan vindt dit ook plaats in dit restaurant (kleding is vereist).


Bent u geen hotelgast? Geen probleem! Ook als daggast bent u van harte welkom voor een lunch of een uitgebreid diner in restaurant Waters of the World. Elk seizoen wordt de menukaart aangepast. U heeft al een 3-gangen menu voor € 35,00 p.p.

  

 

Waters of the World opgenomen in de
Lekker Gids 2017

Restaurant Waters of the World is opgenomen in de Lekker Gids met de 500 beste restaurants van Nederland waaronder de 10 beste eetgelegenheden van de provincie Groningen.

Lekker is een objectieve en onafhankelijke restaurantgids. De top-500 is ook dit jaar weer samengesteld uit kritische rapportages. De restaurants die worden bezocht worden beoordeeld op basis van zestig aandachtspunten, zoals opbouw van de menukaart, kwaliteit van de gerechten en de gebruikte producten, presentatie, gastvrijheid, wijnbehandeling en wijnadviezen. Maar ook op ontvangst, brood, water, koffie, friandises, interieur, reserveringen en serviesgoed wordt gelet. Meer in detail draait het om wijn-spijscombinaties, vakkennis van de bediening, de opbouw van de gerechten, presentaties en om de kwaliteit van de afzonderlijke ingrediënten en de balans van het totaal.

Waters of the World lid EURO-TOQUES

We zijn er trots op dat ons a-la-carte restaurant door de selectie is gekomen om zich aan te mogen sluiten bij EURO-TOQUES. De drijvende kracht is onze Chef-kok Stefan Steinigeweg, die zich gesteund weet door het enthousiasme en de vakkennis van de gehele "witte en zwarte brigade". De leden van EURO-TOQUES onderscheiden zich door uitsluitend op ambachtelijke wijze te werken. Daarnaast gebruiken ze in hun keukens alleen verse, kwalitatief hoogstaande en duurzame producten, bij voorkeur van lokale producenten. Het feit dat wij door de EURO-TOQUES organisatie als lid zijn aanvaard, is voor ons een erkenning voor het vakmanschap van ons hele restaurantteam.

Puur! uit eten

Ook zijn wij aangesloten bij Puur! uit eten: dé biologische, fairtrade en duurzame culinaire gids.

Puur! uit eten laat u graag zien hoe het wél kan en heeft als missie het promoten van eerlijk eten en adressen: in restaurants, op boerenmarkten en zo zijn er nog veel meer pure en vooral ook lekkere culinaire adressen.
Wat is Puur!: groente in de hoofdrol, biologisch, uit de streek, duurzame vis en fairtrade.
Waarom kiest u voor Puur!? U eet gezond en u draagt bij aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. En minstens zo belangrijk: u geniet van lekker eten! 


Veel gestelde vragen

Ik wil geen gebruikmaken van het Thermaalbad/sauna, maar wil wel graag een behandeling boeken of een diner. Kan dat?

Ik heb speciale dieetwensen/allergieën. Kunnen jullie daar rekening mee houden?

Zijn huisdieren toegestaan?

 
Lunchkaart
Waterkaart
Wijnkaart
Menukaart lente (1 maart t/m 31 mei 2017)

Hotel

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Direct een kamer boeken

Stel uw eigen dagje samen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Stel uw eigen dagje samen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden