Lifestyle & Medical

Wilt u afvallen of detoxen? Even ontspannen van alle dagelijkse stress? Of werken aan uw mentale of fysieke gezondheid en fitheid? Bij Wellness Resort Fontana Resort Bad Nieuweschans kunt u terecht voor diverse lifestyle & medical kuren, treatments, en arrangementen. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook bieden wij behandelingen en therapieën bij verschillende ziektes en aandoeningen.

 

 

De bewuste Ademsessie

Leer weer op de juiste manier te ademen.

 

Mindfulness Meditatie

Laagdrempelige meditatietraining voor iedereen, waarbij loslaten, geduld, acceptatie en mildheid centraal staan. U leert vaardigheden die u na de training eenvoudig zelf kunt toepassen.

 

Yoga

Kom tot rust en verbeter uw ademhaling, concentratievermogen en zelfbeheersing met Yoga & Wellness. Voor verzorging en ontspanning van lichaam en geest.

 

Relax & Reboost

Even opladen en ontsnappen aan de hectiek van elke dag met een heerlijke mix van ontspanning, inspanning, gezonde voeding en meditatie. Alles mag, niks moet.

 

Reinigingsweek

Hebt u het als mantelzorger altijd druk met zorgen en verzorgen? En hebt u het eigenlijk wel toe aan even wat tijd voor uzelf? Dan is dit 3-daagse mantelzorgers groepsarrangement echt iets voor u. Mogelijk krijgt u het zelfs vergoed door uw zorgverzekering.

 

Mantelzorg

Hebt u het als mantelzorger altijd druk met zorgen en verzorgen? En hebt u het eigenlijk wel toe aan even wat tijd voor uzelf? Dan is dit 3-daagse mantelzorgers groepsarrangement echt iets voor u. Mogelijk krijgt u het zelfs vergoed door uw zorgverzekering.

 

Boek een Lifestyle kuur

Boek een van onze lifestyle kuren.

 

Medical treatments

Hebt u lichamelijke klachten of een fysieke aandoening? Hier vindt u meer informatie over de medical treatments die u kunt ondergaan bij Fontana Resort Bad Nieuweschans.

 

Fysiotherapie

Bent inwoner van Bad Nieuweschans of omgeving? En wilt u naar de fysiotherapeut? Dat kan bij de vestiging van PrengerHoekman Fysiotherapie in Fontana. U hoeft uiteraard geen entree te betalen.

 

Reumakuren

Hebt u reuma, reumatoïde artritis, Bechterew, artrose of fibromyalgie? Verlicht uw pijn & klachten met reumakuren, wekelijks of als verblijfskuur met hotel.

 

Parkinson

Hebt u de ziekte van Parkinson? Dan kunt u bij ons terecht voor ambulante kuren, oefentherapie en thermaalbaden onder begeleiding van een deskundige therapeut.

 

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden