Lifestyle & Medical

Wilt u afvallen of detoxen? Even ontspannen van alle dagelijkse stress? Of werken aan uw mentale of fysieke gezondheid en fitheid? Bij Wellness Resort Fontana Resort Bad Nieuweschans kunt u terecht voor diverse lifestyle & medical kuren, treatments, en arrangementen. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook bieden wij behandelingen en therapieën bij verschillende ziektes en aandoeningen.

 

Sapvastenkuur

Wilt u afvallen? Of werken aan uw gezondheid en fitheid? Met de Fontana sapvastenkuur helpt u uw lichaam ontgiften, aansterken en afslanken. U voelt zich als herboren.

Mindfulness Meditatie

Laagdrempelige meditatietraining voor iedereen, waarbij loslaten, geduld, acceptatie en mildheid centraal staan. U leert vaardigheden die u na de training eenvoudig zelf kunt toepassen.

Yoga

Kom tot rust en verbeter uw ademhaling, concentratievermogen en zelfbeheersing met Yoga & Wellness. Voor verzorging en ontspanning van lichaam en geest.

Relax & Reboost

Even opladen en ontsnappen aan de hectiek van elke dag met een heerlijke mix van ontspanning, inspanning, gezonde voeding en meditatie. Alles mag, niks moet.

Reinigingsweek

Hebt u het als mantelzorger altijd druk met zorgen en verzorgen? En hebt u het eigenlijk wel toe aan even wat tijd voor uzelf? Dan is dit 3-daagse mantelzorgers groepsarrangement echt iets voor u. Mogelijk krijgt u het zelfs vergoed door uw zorgverzekering.

Mantelzorg

Hebt u het als mantelzorger altijd druk met zorgen en verzorgen? En hebt u het eigenlijk wel toe aan even wat tijd voor uzelf? Dan is dit 3-daagse mantelzorgers groepsarrangement echt iets voor u. Mogelijk krijgt u het zelfs vergoed door uw zorgverzekering.

De Bewuste Ademsessie

Leer weer op de juiste manier te ademen!

Medical treatments

Hebt u lichamelijke klachten of een fysieke aandoening? Hier vindt u meer informatie over de medical treatments die u kunt ondergaan bij Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Fysiotherapie

Bent inwoner van Bad Nieuweschans of omgeving? En wilt u naar de fysiotherapeut? Dat kan bij de vestiging van PrengerHoekman Fysiotherapie in Fontana. U hoeft uiteraard geen entree te betalen.

Reumakuren

Hebt u reuma, reumatoïde artritis, Bechterew, artrose of fibromyalgie? Verlicht uw pijn & klachten met reumakuren, wekelijks of als verblijfskuur met hotel.

Parkinson

Hebt u de ziekte van Parkinson? Dan kunt u bij ons terecht voor ambulante kuren, oefentherapie en thermaalbaden onder begeleiding van een deskundige therapeut.

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden